Rekordudvalget

Brian Jensen

Brian Jensen
Idrætsvej 16
4340 Tølløse
Tlf.: 21 27 66 79

bj@teknicom.dk

Brian er ivrig søfisker og har deltaget i et hav af medekonkurrencer både nationalt og internationalt og har flere gange været dansk mester og har bl.a. verdensrekorden for Karusse.. Han er dog begyndt at fiske mere på havet de senere år.

Ejvind Hartmund

Ejvind Hartmund
Nordre Parkvej 20
3200 Helsinge
Tlf.: 20 25 86 60
ejvind@hartmund.dk

Ejvind er Rekordkomiteens Kasserer, han kommer fra Danmarks Sportsfisker Forbund. Ejvind er mest hav og kystfisker med forkærlighed for Øresund og Nordkysten af Sjælland. Fiskevenner på begge sider af Øresund har betydet at han efterhånden også tilbringer ganske meget tid ved sø og elv i Sverige. Ejvind er formand for Helsinge & Omegns Sportsfiskerforening, som i årtier har været arrangør af flere åbne kystkonkurrencer hvert år (den ene er nu afviklet i over 50 år) Storfiskeri har Ejvind dyrket på Grønland, hvor han boede i en periode på 4 år

Gorm Siiger

Gorm Siiger
Granbakkevej 4
4295 Stenlille
Tlf.: 27 81 55 38
begosiiger@outlook.dk

Gorm er udvalgets “Grand Old Man” men er nok også den mest aktive fisker af os alle pt, han nyder rigtigt sit otium og er han ikke at finde på søerne og fisker Gedder, vil han uden tvivl være at finde på Det Gule Rev eller på Øresund med “Fredagsklubben” eller han er en tur til de varme vande som Kenya, Grækenland eller La Gomera efter Storvildt

Henrik Carl

Henrik Carl
Tuxensvej 31
2700 Brønshøj
Tlf.: 28 75 11 24
hcarl@snm.ku.dk

Henrik er en erfaren specimenfisker, der især fisker efter ferskvandsfisk. Sommeren går med fiskeri efter store sudere, karper, karusser og andre fredfisk, mens vinteren oftest står i rovfiskenes tegn. Med jævne mellemrum rejser han til udlandet for at prøve kræfter med store fisk som maller og stører. Hans rekord er en hvid stør på 200 kg. Henrik er biolog med speciale i fiskesystematik. Han har de sidste mange år arbejdet på Zoologisk Museum med at kortlægge udbredelsen af de danske fisk. Arbejdet med kortlægningen af ferskvandsfiskene mundede ud i en stor bog, der udkom i 2012. Nu arbejder han sammen med sine kolleger på en lignende om saltvandsfiskene.

Klaus Vestergaard

Klaus Vestergaard

Damgårdsvej 16

2990 Nivå

Tlf. 22207643

klausvestergaard12@gmail.com

Klaus er en allround lystfisker, der er ude med snøren året rundt. Gedder, aborrer og sandarter samt havørreder og laks er de foretrukne i ferskvand, mens han i saltvand jagter havørreden. Her hjælper det at have en alujolle på trailer, der kan søsættes rigtig mange steder på Sjælland. Det er også alujollen, der er med, når han tager til Predator Cup i det jyske eller på ture til svenske søer med fiskevennerne.

Klaus har været aktiv i foreningsarbejde for Nive Å’s Lystfiskerforening i mere end 20 år, bl.a. som kasserer og de seneste 8 år som formand. Nive Å’s Lystfiskerforening er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF). Dette er en af årsagerne til, at Klaus fandt det naturligt at sige ja tak til at blive medlem af Rekordudvalget, da udvalget ifølge vedtægterne altid skal have minimum to medlemmer fra DSF.

Martin Hubert

Martin Hubert
Poppel Alle
2630 Tåstrup
Tlf.: 50 49 03 57
m-jbyg@live.dk

Martin til dagligt kaldet Hubert har været aktiv i mange år, han sidder også i bestyrelsen for Dansk Havfisker Forbund. Martin fisker på havet, men fisker også meget fra egen båd i dag og deltager gerne i diverse konkurrencerhvor det er blevet  til flere fornemme titler, bl.a. er han tredobbelt dansk mester i 2011.

Nicolai Ulrik Hansen

Nicolai Ulrik Hansen

Tlf.: 30759865

nicolaiulrikhansen@gmail.com

Nicolai er udvalgets sekretær og er en lystfisker med stort L som holder meget af at være alsidig i sit fiskeri. På den måde befinder han sige lige godt ved sø og å som på turbådene og småbådene på havet.

Nicolai var gennem en lang årrække en ivrig skribent som både gennem årene skrev for en række af de danske tidsskrifter som et par udenlandske. Udover skriveriet blev der også brugt meget tid bag kameraet og Nicolais billeder kunne findes i diverse artikler i fiskemagasiner, grejkataloger og samt i diverse foreninger, institutter og organisationer.

Af og til kommer fiskestangen med på nogle rejser rundt i verden og det har sikret en masse uforglemmelige stunder på forskellige steder på verdenskortet.

Per Skou Hansen

Per Skou Hansen

Møllegårdsparken 10

4262 Sandved

Tlf.: 51 88 03 76

perskou123dk@gmail.com

Per er årgang 1953.

Han har fisket fra barnsben, men først fra omkring 1980 blev det mere sat i fokus.

Størsteparten af voksenlivet har dog været på det fiskeorganisatoriske område med bestyrelsesarbejde. Glasfisken og SFK Næstved inden jeg i 1992 startede Suså Lystfiskerforening.

Inden da sad han i bestyrelsen og som formand i storstrøms amtskreds.  Tovholder på adskillige KM og DM i havfiskeri fra 1986 til nu.

2014-2020 i bestyrelsen i Danmarks  Sportsfiskerforbund.

Tid til lidt fiskeri bliver det dog, hvor det primært er kyst og havfiskeri.

FiskeFoto

Fangstrapporter, fiskekalender og artikler - FiskeFoto.dk